10 septembra 2009

Zakladam nadaciu Ondreja Riga


a zaroven vyhlasujem "cenu ondra riga" . Prvu cenu dostane in memoriam Jan Langos (za dlhodoby boj proti STB a este dlhodobejsie predavanie zvazkov STB) a druhu Fedor Gal (pretoze vie ze na Slovensku sa cikosi a madari maju zle a preto ze tomuto cloveku sa tak krasne dlhodobo dari bez toho, zeby len slamku krizom prelozil)

Tato nadacia chce podporit boj za pravdu a oslobodenie tohto ciganskeho bojovnika za slobodu a niekolkonasobneho vraha.

Za socializmu bol OR ako cigan dlhodobo perzekuovany a musel chodit do roboty, kedze ho na rozdiel od Gala a Langosa nezobrali do SAV musel robit otroka socializmu v zeleziarnach. Tu sa zacala jeho idea na vyslobodenie utlacanich ciganov tak ze zacnu vyvrazdovat slovenske dochodkyne. Tento scenar nasledne od neho uspesne prevzali demokraticki Kosovci, ktorim sa nakoniec podarilo dosiahnut tuzenu nezavislost.
Bohuzial Ondrej Rigo bol statnou bezpecnostou dostihnuty skor ako sa mu podarilo vybojovat tuzenu nezavislost a slobodu. Vo vazbe bol samozrejme socialistickimi policajtami muceny a muceny je aj za mrezami. Muceny je obzvlast kruto - musi denne pracovat.

Verime, ze ked sa nas najde dost a budeme dlhodobo omielat ze OR je slusny pracovity obcan tak sa nam podari ho vyslobodit. Tiez verime ze sa nam podari najst spriatelene nadacie a sponzorov a samozrejmostou je aj hromadna cirkumcízia (obriezka) novych clenov pri okruhlom stole aby sme uz nikdy v zivote nemuseli riadne pracovat.

pripravny vybor NOR

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

Reaguj na remastered Beatles 09-09-09.-najsvetlejší okamih tohoto roka.