08 mája 2008

SOI - dalsi zakonny vypalnik


Vazeni sudruzi,
tak som 7. mája 2008 o 12:30 hodine pocuval nelegalnu vysielacku "slovensky rozhlas" (nelegalnu preto lebo ju zamerne a zakerne neplatim).
Toho dna bolo v EURO socialistickych strukturach rozhodnute o nasom doporuceni pre prijatie EURA (kurz skk posiluje na 31,99skk/eur - popiči - po volbach 2006 bol 38 !). Tak si pan redaktor Hrabko pozval sudruha z NBS Barata (ktory po 10. minutach odchadza - hra to na nejaku robotu, ale asi ide na golf alebo tenis) a pritomna je aj hviezda kalibru najvacsieho - sudruzka pica vyjebana RNDr.Nadezda Machutova -
ústredná riaditeľka SOI - slovenska obchodna inspekcia - spolok obmedzenych idiotov.
Tato mamrdova dcera s cervenou hviezdou na cele je tak tazko zakomplexovana a hlupa ze sa vobec nehambi trepat picoviny druhu cez tretiu.
Ludom (sockam?) vysvetluje ako ich bude s celym telom a dusou s odhalenou hrudou chranit pred hnusnym vykoristovatelom - obchodnikom, ktory sa chysta z celou silou zakusnut do krku a penazeniek chudobnych slovakov po prechode na jednotnu euro menu.
Pani pica predpoveda velke kontroly (sikanu) a pokusi sa prijat tisice kontrolorov na miliony kontrol. Bude spolupracaovat so zaujmovymi skupinami dochodcov, mafianov a sektarov.
Treba si to vypocut : http://ra.slovakradio.sk:8000/file/www/portal/auto_relID_12-20080507123000.mp3
Ja sa len pytam ci nahodou neziskala funkciu v Ustrednom Vybore strany SMER, alebo miesto nikde pri nohach sameho sudruha Boha.

Ano som zaujaty - som maly obchodnik t.j. gauner sluziaci 14 hodin obcanom len preto, aby ich "stáhel z kože" a kazdy desiaty rok si dovolil kupit uzitkove auto. Situacia v mojom pripade bola nasledovna - konkurencia ma praskla ze mi chyba nejaky zbytocny (urcite velmi dolezity) papier. Tento papier som mal, ale vypracoval som si ho sam. Sudruzky pice SOI neustale opakovali ze papier nezodpoveda a ja som sa pytal preco - odpoved "papier nieje spravny ...". To sa natahovalo asi mesiac. Na konci dosla skutocna odpoved "pretoze to nevypracovala profesionalna firma - skuste firmu XYZ" (zrejme dobre sudruzkam plati) - zaujimave ze len na tento produkt, ostatne som mohol mat svoje.
Obe boli samozrejme inzinierky. Aspon ze mi hlupe sliepky mi skocili na hacik a prezradili pana konkurencneho bomzaka.

Zaver: ja som si zaplatil u nimi odporucenej "odbornicky" 20 tisic za tie iste papiere a uz to bolo v poradecku. Pokuta 35 000,- skk. Zaplatit som nechcel, ale sudruh vyvoleny exekutor bol hned nahoneny, tak som mu za jeden list formatu A4 navyse zaplatil este 4000,- navyse.

Sudruzky SOI su sprepadene kundy - staci sa dokonale naucit zakony, byt silny v kramflekoch (pravnici a znami) a chodit v administrativnych procesoch, zacnete im buchat paragrafy o hlavu a prestanu otravovat. Problem je v tom ze neviem ci sa mam ucit tucne knihy zakonov, alebo pracovat a platit dane a vypalne.

Na zaver vyhrazka pre štát, SOI a socky nakupujuce odpadky v hyper super marketoch: Ak sa zlikviduju mali (cestni) obchodnici fungujuci 10-15 rokov (co o niecom vypoveda), tak som zvedavy kto tu bude komu sluzit. Kto bude platit dane a vypalne a kedy sa ceny kartelovo vyšróbuju na neuveritelne ceny. Pre velky obchod nieje problem zamestnavat cloveka ktory bude sledovat zakony, vyhlasky a buzerkokotizmy, nieje pre nich problem platit pokuty. Ale maleho likviduje KAZDA aj mala pokuta. Nech zlikviduju predajcu dlhodobo predavajuceho zivot ohrozujuce potraviny a produkty, nech zlikviduju predajcu okien co zobere zalohu a nic nevykona - to je ok, ale to sa im nikde nepodari, pretoze to zrazu "nejde".

SOI nesluzi ako pomahac a poradca - skuste sa ich nieco spytat ako odpovedia (prestudujte si zakon 565454 a vysvetlite si ho po svojom) - ale su tu len pre sikanu a likvidaciu konkurencie.....

2 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

asdfasdfasdgasgsrg

Anonymný povedal(a)...

je to tupa pica