04 februára 2009

Velka DEPRÉZE

Depression - angl. kriza, upadok, skleslost ... my pouzivame slovo depresia na oznacenie zlech psychickej nalady. U mna sa to v tychto dnoch jebe jedno s druhym.

Nedari sa mi v ksefte, pocasie uplne na kokot, slniecko nesvieti, spravy z domova a sveta nahovno, nalada v riti. Horsie vsak je ze cela nasa spolocnost pod vplyvom velkeho svetoveho hospodarskeho a financneho shitu co sem priletel z kapitalistickych USA pada do este vacsieho hovna. Aj napriek tomu, a mozno prave preto, ze Slovensko este nedavno vyrabalo najvacsi pocet osobnych automobilov na obyvatela ideme dolu. Je to na posranie.

Najhorsie na tom celom vidim to, ze sa o tom humuse este aj neustale vysiela v mediach, takze som nasraty nielen zvnutra, ale este aj zvonka. Za kazdym prepustenym nestastnikom vidim jedneho zakaznika, co by si rad u mna nieco kupil, ale teraz moze tak maximalne olizovat vyklad. A v piči sme obaja.

Pracujuci slovaci sa konecne po rokoch komunisticko-zlodejskeho rezimu zacali stavat na nohy, zacali si stavat byty a domy, kupovat auta, proste zit ako normalny pracujuci clovek inde na svete. A teraz toto.

...verime ... nic ine nam neostava ...

Žiadne komentáre: